BB finalen..

Kvällen spenderades i soffan framför Big Brother.. Hanna J vann efter 106 dagar i huset och de blev jag så glad för.. tycker hon va en värdig vinnare.. hon har varit ärlig och sig själv sen dag 1.. all lycka till dig nu Hanna...

sen i fredags har jag varit sugen på Glass, marränger, min chokladsås och banan och entligen fick jag min skål ikväll och de smaka kan jag lova...

Idag när vi kolla ut efter frukosten så va de uppehåll och vi tänkte passa på att ta en sväng till våran badplats som vi har i vårat område... de va en perfekt starnd för mig i sommar och för barnen men gungor.. barnen lekte lite vid vattenkanten och Björn va även där, han sa åt dom att inte stå för nära men enligt Enija (som vanligt) så kan hon inte ramla och dom skulle ju slänga ut vass strån till fiskarna.. hon hämtar ett strå och skulle gå tillbaka och jag stod berädd med kameran för jag tänkte ta ett fint kort av mina små vid kanten men "OJ OJ OJ ÅH NEJ NEJ" hör jag av Enija som snubblar  på en sten och faller i vattnet och jag han aldrig ta de där fina kortet jag ville ta utan fick dra upp henne och jag kunde inte göra annat än att skratta för då säger hon " Oj Oj Oj mamma nu har jag masssssa vatten i mina stålvar " och hon börjar skratta själv för hon kommer på sig själv att hon sa stövlar lite galet... hehehe de va bara att hälla ut vattnet och dra av strumporna och tillbaka hem för film i soffan och film..

En sån dag.. imorron blir de dagis för mina små och själv ska ag fixa och dona lite och handla för i veckan ska de bakas bullar och kakor av husmor själv... men nu säger jag God Natt!!


Kommentarer
Postat av: Erica

Åh, har du ny blogg! Bra att du skrev till mig så att jag hitta hit :) Jag höll stenhårt på Hanna. Man hörde ju tom att när dom bara sa hennes namn blev folk helt galna i publiken! :DJa, vi måste verkligen ses snart igen! Vi kanske kan köra lekrymden någon dag?

2012-06-05 @ 19:48:49
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0